Google+

Vremea în România în ultimele zile din februarie

Written by on February 24, 2013 in Prognoza Vremii - No comments
ploaie romania

Luni, 25 februarie 2013, vremea în România va fi predominant închisă. Va ploua pe arii extinse în sud-vestul, sudul și estul României și izolat în rest. În judeţele Botoşani şi Suceava și, trecător, la munte, vor fi precipitaţii mixte. Cantităţile de apă vor depăși pe arii restrânse 20 litri/mp în special în regiunile sud-vestice. Temperatura aerului va avea valori maxime între 1…3 grade Celsius în nordul Moldovei şi până la 13…15 grade în vest. Minimele se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va prezenta intensificări în sudul României și în zona de munte. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Luni, vremea în Bucureşti va fi închisă şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

Marţi, 26 februarie 2013, vremea va fi în continuare închisă. Va ploua în sud-vestul, sudul și estul României și local în rest. În zona de munte și izolat în Moldova vor fi precipitaţii mixte. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate în sud-vestul României și în Carpaţii Meridionali și de Curbură. Maximele termice vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar minimele se vor situa între -3 și 5 grade.Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și la munte și izolat în celelalte regiuni. În Bucureşti temporar va ploua. Temperatura maximă va fi în jur de 6 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Miercuri, 27 februarie 2013, vremea în România va fi marcată de precipitaţii sub formă de ploaie în cea mai mare parte a ţării. Noaptea vor mai fi înnorări și precipitaţii mixte în jumătatea de sud a teritoriului. La munte vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni și în nordul Moldovei.Vântul va sufla slab și moderat. În Bucureşti  vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie. Temperatura maximă va fi în jur de 4 grade, iar cea minim de -1…1 grad Celsius.

Joi, 28 februarie 2013, vremea în ţara noastră va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat precipitaţii mixte în prima parte a zilei în sudul și sud-vestul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime se vor situa în general între -8 și 0 grade. În Bucureşti cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jur de 8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad Celsius.

Leave a Comment